O nama

Mi smo regionalna revizorska i konsultantska firma, kojom upravljaju vlasnici i koja pruža poseban vid saradnje kako bi pomogla kompanijama da obezbede održivost, uspeh i svrhu. Iako smo selektivni s kim želimo biti partner, posebno se identifikujemo sa ciljevima, zahtevima i izazovima domaćih kompanija sa međunarodnim operacijama, kao i velikim međunarodnim korporacijama koje ciljaju cenovnu efektivnost. Naše savetodavne grupe ekspertiza rešavaju kritične poslovne izazove u računovodstvu, porezima, korporativnim finansijama, tehnologiji, poslovnim procesima, analitikama, riziku, regulatornoj usaglašenosti i poslovnim transakcijama, dok revizorska praksa obezbeđuje jaku međunarodnu i nacionalnu reputaciju.

Zalažemo se da razvijamo i održimo poseban tim profesionalaca sa ujedinjenim sistemom vrednosti saradnje. Profit nije najvažniji za naš sistem vrednosti. Kroz jedinstveni pristup pružanju usluga, zasnovan na teoretskim i praktičnim konceptima sistemskog i pozitivnog razmišljanja, i udruživanjem sa našim klijentima, možemo videti izvan površine promena i problema sa kojima se organizacije suočavaju u okruženju koje se brzo menja, otkrivajući mogućnosti koje bi drugi mogli da propuste i pružajući usluge sa dokazanim najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Naših više od 50 ljudi opslužuje klijente lokalno i regionalno, a putem mreže DFK International i samostalnih firmi firmi članica u okviru više od 400 kancelarija u preko 90 zemalja.